Let's connect
Geen categorie

O₂H Creative Solutions | Kennissessies

O₂H Creative Solutions | Kennissessies

🎓 MASTERCLASS | Mag ik even uw aandacht

Aandacht van de consument is in de hedendaagse economie de meest waardevolle resource. Niet zo gek, want als adverteerder moet je niet alleen concurreren met reclames van andere merken, maar ook met andere content. We krijgen dagelijks duizenden merkboodschappen over ons heen gestort, maar aan slechts enkele hiervan besteden we echt aandacht en ondernemen wij daadwerkelijk actie.

Daarom organiseerde Out Of Home Masters de masterclass “Mag ik even uw aandacht”.O₂H Creative Solutions ging hierbij in op de vraag wat je met je buitenreclame-uiting kunt doen om meer aandacht te genereren voor je merk. Want je kunt nog zoveel in media investeren, zonder een goede uiting werkt reclame sowieso niet. Sterker nog creatie vormt de belangrijkste factor voor de effectiviteit van campagnes.

 

🎓 INSPIRATION MONDAY |Amsterdam University of Applied Sciences

Op Inspiration Monday mochten wij vanuit O2H Creative Solutions de eerstejaars CO-CB studenten van HVA inspireren met een sessie over creatieve buitenreclame.

 

 

🎓 MWG – YOUNG IN MEDIA @ NIGHT

 

Samen met Reynder Bruyns spraken wij over aandacht en impact maken in de openbare ruimte in de huidige attention economy.
Tof om voor deze Young Professionals te mogen presenteren en vooral te inspireren over creatieve en innovatieve strategieën om uit de massa te springen.

En wat een geweldige groep energieke Yimmers! Deze Young Professionals hebben stuk voor stuk het potentieel om echte game changers te worden.