Let's connect

About

25 jaar ervaring in Out of Home

O₂H is opgericht door Marc van Amerongen (voorheen marketing manager bij JCDecaux en award winning als creatief verantwoordelijke bij creative hub JCDecaux Studio’s) en Maarten Rooduijn (ruime ervaring aan bureau- en exploitantenzijde in Out of Home media bij Kinetic en JCDecaux ). Sinds kort is Ilse Koops onderdeel van het team. Ilse heeft een achtergrond in de (OOH)media – en reclamewereld waarin zij diverse rollen heeft vervuld in sales en projectmanagement.

Samen geven wij volledig en professioneel advies en ontwikkelen de meest effectieve buitenreclamecampagnes. Daarbij begeleiden wij het gehele traject van briefing tot executie.

Samen brengen wij, naast onze enorme expertise in de wereld van Out of Home media, een groot netwerk van adverteerders, bureaus en productiepartners met ons mee.

Wij zijn overtuigd van de massamediale kracht van buitenreclame dat daardoor de benodigde contacten levert. Het is echter aan de creatie om de boodschap over te brengen. Naast effectieve inkoop en het slim plannen speelt vormgeving dus een cruciale rol in het behalen van campagnedoelstellingen. Aandacht maakt namelijk alles mooier, ook jouw merk of product. Dus hoe val jij op in het straatbeeld?